Je magazijnbeheer op rolletjes

Brickx WMS

De meest complete oplossing om je magazijn
in de hand te houden

In je magazijn lopen goederen en processen dwars door elkaar heen. Actuele voorraadinformatie is cruciaal om de handel door te laten lopen. Het Brickx Warehouse Management Systeem (WMS) stuurt alles centraal aan en zorgt ervoor dat leveringen, bestellingen en orderpicken naadloos op elkaar zijn afgestemd. Minder administratie, minder fouten en efficiënter werken.

Alles bij de hand
Een belangrijke rol binnen Brickx WMS is weggelegd voor de Zebra handscanners voor het picken van orders. De scanners zijn uitgerust met een hoge resolutie display die veel informatie duidelijk kan weergeven. Orderpicken gebeurt zonder tussenkomst van spreadsheets of papieren picklijsten. De ideale looproute, complete productinformatie en actuele voorraad heb je allemaal in de hand.

Geavanceerd en gebruiksvriendelijk
Brickx WMS is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk Warehouse Management Systeem dat geschikt is voor verschillende logistieke oplossingen. Ook voor jouw magazijn. Zo worden inkomende goederen automatisch gekoppeld aan inkooporders, de voorraad wordt bijgewerkt en het systeem geeft zelf aan in welke stelling de goederen geplaatst kunnen worden. Ook een verzendlabel en track & trace informatie is eenvoudig vanuit Brickx WMS te genereren. De ingebouwde koppeling met Transsmart geeft toegang tot wel 400 vervoerders. Voor al deze partijen kun je een geschikt etiket printen.

Uiteraard is deze module volledig te integreren met Brickx ERP en Brickx PIM. Je magazijn, je webshop en je kantoor vormen zo één organisch geheel.

 

Speciaal ontwikkeld voor retail, e-commerce en groothandel

Drie voordelen van Brickx WMS

01 Logistieke
optimalisatie

Inkomende goederen worden automatisch gekoppeld aan inkooporders, de voorraad wordt bijgewerkt en het systeem geeft zelf aan in welke stelling de goederen geplaatst kunnen worden.

02 Optimaal bestel-
en voorraadniveau

Stel een volledig geautomatiseerd replenishment advies in. Brickx baseert dit advies op je verkoop- en voorraadhistorie en houdt rekening met o.a. minimale bestelgrootte en levertijd bij de leverancier. Hou controle over je voorraad en bespaar onnodige voorraadkosten.

03 Zebra
handscanners

Orderpicken zonder spreadsheets of papieren picklijsten, de scanner voorziet van actuele product- en voorraadinformatie. De ideale looproute wordt berekend en bij een foutieve scan ontvangt de picker direct een melding. Ook genereer je eenvoudig verzendlabels en track en trace informatie.

Brickx

Een toekomstbestendige oplossing

Je softwarelandschap ontwikkelt zich continu. Een centrale opslag van informatie of aansturing van processen verhoogt je flexibiliteit. Wanneer je winkel overstapt, een nieuwe applicatie toevoegt of uitbreidt met een extra vestiging, is alle informatie direct beschikbaar en kunnen je bedrijfsprocessen dankzij Brickx ongestoord doorlopen.

Brickx WMS

Optimaal replenishment advies

Met Brickx ontvang je geheel automatisch een replenishment advies. Zodat je geen nee hoeft te verkopen. Brickx neemt hier in alles mee, levertijden en minimale bestelgrootte per leverancier. Neem beslissingen op basis van data en kom zo niet voor verrassingen te staan.

Meer informatie nodig? Download de brochure over Brickx WMS

BRICKX WMS

"Door gebruik te maken van de handscanners van Brickx, zien de orderpickers direct welk product op welke locatie gepickt moet worden. Dit bespaart ons veel tijd en administratie en vermindert de kans op fouten ."

K. Snellens, Logistiek manager AliusEnergy

Lees meer

Brickx BI

Een oplossing die data vertaalt naar hapklare brokken die je helpen bij het maken van tactische en strategische beslissingen. Met een handig en analytisch dashboard.

Meer informatie