Maakt het verschil tussen data en inzicht

Brickx BI

Alle processen binnen je bedrijf helder in beeld gebracht

Cijfers en data. Een bron van informatie voor de ondernemer. Als je ze op de juiste manier gepresenteerd krijgt ten minste. Brickx Business Intelligence is een module waarmee je naar eigen inzicht grafieken en overzichten kunt genereren. Een analytisch dashboard zoals je dat misschien kent van QlikView, maar dan tegen lagere kosten en volledig geïntegreerd in je ERP systeem.

Meer inzicht
Brickx Business Intelligence helpt je om beslissingen te maken op basis van actuele en historische gegevens. Een heldere visuele presentatie van cijfers en trends geeft inzichten om je operationele, tactische of strategische koers bij te stellen waar nodig. De Brickx BI managementrapportage onderbouwt de prestaties van je bedrijf per afdeling of persoon, de winstgevendheid van klanten en productgroepen of de efficiency van je bedrijfsprocessen.

Eenvoudig grafieken genereren
In een handomdraai maak je grafieken, tabellen of taartmodellen van bijvoorbeeld een periode of productgroep. De functionaliteiten zijn standaard ingebouwd in de module zodat je er direct mee aan de slag kunt. Vergelijk het met de eenvoud van grafieken in Excel, maar nu komt de data rechtstreeks uit de ERP software. Uiteraard werkt deze module het beste in combinatie met Brickx ERP. Je kunt de module echter ook koppelen aan externe databases en andere software.

Om je team(s) goed op de hoogte te houden, kun je periodiek dashboards delen met collega’s. Het maakt je organisatie transparant en helpt je om draagvlak te creëren voor de koers die je vaart.

 

Speciaal ontwikkeld voor retail, e-commerce en groothandel

Drie voordelen van Brickx BI

01 Alle processen
in beeld

Brickx BI biedt op ieder moment real-time inzicht in al je bedrijfsdata. Cijfers en resultaten spreken altijd de waarheid. Maar wie zegt dat wat vandaag goed werkt, over een maand nog effectief is. Wanneer jij je cijfers inzichtelijk hebt, kun je je resultaten vergelijken en direct inspringen op trends. Zo hou jij je focus op rendement.

02 Besluiten op basis
van data

Ondersteunt bij operationele, tactische en strategische besluiten op basis van historische en actuele gegevens. Per afdeling of per persoon, de eenvoudig te genereren grafieken, tabellen of taartmodellen onderbouwen de prestaties van je bedrijf op ieder niveau.

03 Periodieke
rapportages

Om je team(s) goed op de hoogte te houden kun je periodiek dashboards delen met collega’s. Je ontvangt wekelijks of maandelijks automatisch een rapportage per e-mail. Zelf prestaties evalueren en rapporteren wordt verleden tijd.

Cijfers spreken niet uit zichzelf. Dan is het handig om binnen je bedrijfsvoering een tool te hebben die data ophaalt en grafisch verbeeldt. Zodat jij en je collega’s weten wat je moet weten. Brickx BI is die tool.

Brickx BI

Vergelijk de data die je wilt met een paar kliks

Brickx BI biedt standaard een overzicht van de belangrijkste cijfers. Natuurlijk kun je ook zelf aangeven welke gegevens je wilt inzien of vergelijken. Met een paar klikken maak je bijvoorbeeld jaarvergelijkingen die gespecificeerd zijn per periode, artikelgroep of product. De gegevens zijn er, je kunt er zelf inzichten uit halen.

 

Meer informatie nodig? Download de brochure over Brickx BI

BRICKX BI

"Brickx Business lntelligence geeft ons wekelijks een rapportage per e-mail voor ons managementoverleg waarin alle belangrijke cijfers worden gerapporteerd. Wat ik vroeger handmatig in Excel moest samenstellen, is met Brickx volledig geautomatiseerd."

M. Kok, Operations Manager WMOK / Van Dommelen B.V.

Lees meer

Brickx ERP

Het complete pakket waarop alle afdelingen kunnen draaien. Standaard helemaal compleet geleverd, je gebruikt alleen de modules die voor jou relevant zijn.

Meer informatie