Een compleet kassasysteem voor groot- en detailhandel

Brickx POS

Point Of Sale kassa-ondersteuning voor al je kanalen.
Nu binnen handbereik met Brickx

Je fysieke verkooppunten verdienen een naadloze integratie in je ERP systeem. Voor groothandels, winkels of mobiele verkooppunten heeft Brickx een volledig geautomatiseerde oplossing ontwikkeld. Wat er ook gebeurt op het gebied van verkopen, voorraadbeheer of betalingen; alles wordt automatisch doorgevoerd en afgeboekt, realtime en dus zonder vertraging. Op kantoor is direct inzichtelijk hoe een vestiging draait.

Meerdere voorraden
Zelfs een combinatie van meerdere voorraden en verkooppunten is geen probleem voor Brickx POS. Winkelverkopen van alle vestigingen worden volledig automatisch doorgevoerd in de kassa en de back-office, zodat je medewerkers of klanten nooit voor verrassingen komen te staan.

Pinnen, scannen, printen
Het systeem is naar behoefte uit te breiden met verschillende randapparatuur zoals kassalades, bonprinters, (touch)schermen, barcodescanners, toetsenborden en pin-automaten. Zo bied je klanten de service die ze verdienen en zijn medewerkers nauwelijks tijd kwijt met administratieve rompslomp: de gegevens aan de achterkant zijn immers meteen op orde.

Je huidige pinapparaten zijn te koppelen aan Brickx POS. Stap je liever over op een ander systeem of heb je extra devices nodig? Brickx adviseert welke randapparatuur gegarandeerd werkt en kan in veel gevallen de benodigde hardware zelf leveren. Zo werken we bijvoorbeeld met Zebra handscanners, die draaien op Android en beschikken over een zeer goede beeldkwaliteit.

Speciaal ontwikkeld voor retail, e-commerce en groothandel

Drie voordelen van Brickx POS

01 Koppeling ERP
& boekhouding

Dankzij de directe koppeling met Brickx ERP en de boekhouding worden alle kassatransacties direct verwerkt. Hierdoor zijn jij en je klanten altijd op de hoogte van de meest actuele gegevens in je backoffice en online verkoopkanaal.

02 Meerdere
voorraden

Direct inzicht in de actuele voorraad. Zelfs een combinatie met meerdere voorraden en verkooppunten is geen probleem voor Brickx POS. Alle voorraaddetails, zoals bv. gereserveerde of vrije voorraad kun je bekijken via het kassasysteem.

03 Online & offline
één geheel

Door het POS systeem te koppelen aan je webshop zijn alle klant- en verkoopgegevens van je online kanaal direct zichtbaar in het kassa systeem, zodat een retour van een online bestelling ook in de winkel geretourneerd kan worden.

Brickx Software

Waar voorraden en verkopen op meerdere plekken door elkaar heen lopen, wil je niet tegen verrassingen aanlopen. Brickx POS zorgt dat voorraden en verkopen perfect geregeld worden.

Brickx POS

Soepele software op elk apparaat

Onze software is een Windows-applicatie die gestreamd wordt naar elk denkbaar device: van een Android handscanner tot een Apple computer. Brickx voelt aan als native software en draait sneller dan web-based software. Onafhankelijk van het aantal gebruikers.

Meer informatie nodig? Download de brochure over Brickx POS

BRICKX POS

"Brickx heeft ons voor alle filialen door heel Nederland voorzien van een kassa oplossing. Hiermee hebben we een real-time overzicht in alle verkoopstatistieken uit onze winkels. Daarnaast automatiseren we met Brickx POS meerdere handelingen, wat ons dagelijks in iedere winkel veel tijd bespaart."

J. Hijdra, winkelmanager Concave B.V.

Lees meer

Brickx PIM

Wanneer verschillende mensen of afdelingen productgegevens invoeren, ligt een wildgroei aan informatie op de loer. De Brickx Product Informatie Management (PIM) module zorgt voor eenduidige informatie en hoge datakwaliteit, centraal opgeslagen en voor iedereen eenvoudig te zien of te beheren.

Meer informatie