Brickx Software Solutions. Eenvoudig waar het kan. Geavanceerd waar het moet.

Software volgens Brickx

De aard en de snelheid van detail- en groothandel verandert elke dag. Actuele informatie moet altijd en overal beschikbaar zijn. Het is onze uitdaging om complexe processen in jouw bedrijf eenvoudig bestuurbaar te maken. Brickx biedt alle bouwstenen die dat mogelijk maken. Geïntegreerd in een alles overkoepelend systeem.

De gebruiker centraal

Gebruikers bepalen waar software aan moet voldoen. Niet andersom.

Voordat we ook maar het kleinste stukje software ontwikkelen, beginnen we bij de gebruikers. Wat kunnen we doen om hun leven makkelijker te maken? Alles wat we leren en ervaren bij onze klanten vindt zijn weg in onze software.

Power to the people

Van orderpicker tot salesmanager tot boekhouder, iedereen moet prettig en effici├źnt kunnen werken.

Omdat we jou maximale controle willen geven, laten we niets aan het toeval over. Elke module van onze software ontwikkelen we zelf. Zodat we niet afhankelijk zijn van anderen. Garant kunnen staan voor de kwaliteit van onze producten en snel kunnen inspelen op je vragen en wensen.

 

Brickx staat voor nauw contact met klanten. Voor doen wat we beloven. Kastjes en muren bestaan bij ons niet. Vrijwel altijd hebben we direct een antwoord. We denken in oplossingen, maar zijn ook duidelijk als iets niet kan.