E-commerce onder controle. Inclusief alles wat zich offline afspeelt.

Brickx E-commerce

Beheers de hele klantreis realtime via één systeem

Online gaan bestellingen en betalingen 24/7 door. Hoe zorg je ervoor dat je klanten en collega’s altijd beschikken over de meest actuele informatie? De weg van het schap naar de voordeur wordt steeds sneller afgelegd en moet voor iedereen inzichtelijk zijn. Ook intern.

Wat ons betreft speelt het ERP systeem daar een centrale rol in. Bij Brickx ERP staan je webshop en je voorraad direct met elkaar in contact. Zelfs het picken van orders en het printen van labels loopt via hetzelfde systeem. Het hele proces van inkoop tot levering aan je klant, inclusief alle administratie en logistiek, gaat soepel en foutloos via één programma. Zodat je klanten de service kunt bieden die ze verdienen.

Brickx Software Solutions

Volledige integratie van offline en online

Elke webwinkel heeft een offline component in de vorm van logistiek en voorraadbeheer. Wanneer je losse systemen gebruikt voor je webwinkel en je administratie, ontbreekt het grotere plaatje. Een losse webwinkel levert geen inzichten voor je magazijnruimte of inkoopbeleid. Brickx koppelt al deze zaken aan elkaar.

BrickX Software Solutions

Ook de randzaken zijn goed geregeld

Verkoop is je core business. Om dat proces soepel en succesvol uit te voeren, moet alles er omheen goed geregeld zijn. Zeker in tijden waarin klanten veel service verwachten. Wanneer je informatie actueel en makkelijk toegankelijk is, kun je klanten sneller informeren over de beschikbaarheid en levering van producten, en zo teleurstellingen voorkomen.