Betere beschikbaarheid en kwaliteit van informatie om je omzet te verhogen

Brickx PIM

Snelle toegang tot de juiste productinformatie.
Voor klanten, leveranciers en collega's.

Wanneer verschillende mensen of afdelingen productgegevens invoeren, ligt een wildgroei aan informatie op de loer. De Brickx Product Informatie Management (PIM) module zorgt voor eenduidige informatie en hoge datakwaliteit, centraal opgeslagen en voor iedereen eenvoudig te zien of te beheren.

Alle soorten data
Gegevens vastleggen in Brickx PIM kan tot in alle details. Van beschrijvingen en specificaties tot aan (video)beelden en complete handleidingen. Of informatie over bijbehorende accessoires of gerelateerde producten. Al deze informatie maakt het makkelijk om slimme marketingtools te gebruiken in bijvoorbeeld je webshop of offertes. Eenmaal ingevoerd is productinformatie makkelijk te ontsluiten naar andere afdelingen en apparaten. Ook de bezoekers van je webshop, collega’s aan de kassa, magazijnmedewerkers en salesmensen hebben direct toegang tot alle informatie die relevant voor ze is.

Makkelijk informatie delen
Brickx PIM is een module die draait binnen BrickX ERP of je bestaande ERP software, waarop alle processen binnen je bedrijf draaien. Snel ontsluiten van de juiste productinformatie is cruciaal voor je medewerkers en je klanten. Daarom hebben we een PIM module ontwikkeld die optimaal werkt in de verkoopketen. Ook importeren en exporteren van gegevens gaat met Brickx PIM in een handomdraai.

 

Speciaal ontwikkeld voor retail, e-commerce en groothandel

Drie voordelen van Brickx PIM

01 Juiste
productinformatie

Gegevens vastleggen in Brickx kan tot in alle details. Van html tekst tot (video)beelden en van handleidingen tot gerelateerde producten. De PIM module van Brickx zorgt voor altijd complete en up-to-date productinformatie, voor al je medewerkers en je klanten.

02 Vereenvoudigd
artikelbestand

Je assortiment en voorraden veranderen constant en veel producten kennen talloze variaties. Eindeloos SKU’s aanpassen kost al snel veel tijd. Brickx gaat uit van één SKU waaraan je eigenschappen en opties koppelt. Zo behoud je het overzicht en voorzie je alle verkoopkanalen van de meest actuele artikelinformatie.

03 Eén compleet
systeem

De PIM module wordt standaard ondersteund door Brickx ERP. Deze is ook gekoppeld aan je POS-systeem, WMS en online verkoopkanaal. Hierdoor hoef je artikelwijzigingen maar één keer door te voeren en is een wijziging direct overal in je bedrijf zichtbaar.

Er hangen zo veel soorten data aan een product: overzicht verliezen is makkelijk. Brickx PIM stuurt alles vanuit één punt aan. Een wijziging is direct overal in je bedrijf zichtbaar. Ook voor je klanten.

Brickx PIM

Productconfiguratie en informatie

Brickx maakt productadministraties eenvoudig door gebruik van producteigenschappen en productopties. Er hangen zo veel soorten data aan één product: overzicht verliezen is makkelijk. Brickx PIM stuurt alles vanuit één punt aan. Een wijziging is direct overal in je bedrijf zichtbaar. Ook voor je klanten. Geheel naar eigen wens voeg je eigenschappen toe of voorzie je producten van verschillende variaties.

Meer informatie nodig? Download de brochure over Brickx PIM

BRICKX PIM

“Voorheen moesten alle producten met drukmogelijkheden apart worden ingevoerd. Hier waren wij enorm veel tijd mee kwijt, aangezien wij veel producten hebben met allerlei productopties met meer- en minderprijzen. Een simpele prijswijziging leverde ons voorheen veel werk op. Brickx PIM laat ons efficiënt en tijdbesparend werken”.

H. Voorjans, directeur WMOK/Van Dommelen B.V.

Lees meer

Brickx WMS

Software die alle complexe processen in een warehouse automatiseert zodat geld- en goederenstromen efficiënt en vlekkeloos verlopen. Hoe groot je handel ook is.

Meer informatie