BrickX in een (Private) Cloud omgeving

Zit u al in een cloud omgeving, en overweegt u één van onze oplossingen?

Geen probleem! Wij hebben om onze software goed te laten functioneren, een aantal systeemeisen gedefinieerd welke wij graag aan u of uw dienstverlener toelichten. Dit om gezamenlijk tot een goede samenwerking te komen om u als klant optimaal te kunnen bedienen.

Overweegt u als bestaande of nieuwe klant BrickX in een totaaloplossing voor uw ICT?

Organisaties zonder ICT kennis in huis wensen vaak een totaaloplossing op het gebied van bedrijfssoftware en een ICT omgeving. BrickX werkt al langere tijd samen met verschillende ICT partners, waarbij met een aantal partners een gezamenlijk aanbod is gecreëerd om u volledig te kunnen ontzorgen. Wij stellen u graag zonder enige verplichtingen voor aan één van onze partners om eens hardop met u mee te denken.

Volledige integratie in Private Cloud

De Private Cloud werkplek is een cloud oplossing, waarbij u geen servers meer hebt binnen uw bedrijfslocatie. De infrastructuur en diensten van de BrickX Private Cloud worden gefaciliteerd vanuit een gecertificeerd datacenter. Deze datacenters zijn uitgerust met alle voorzieningen om uw bedrijfsdata veilig en bereikbaar te houden. Bijvoorbeeld:

  • Meerdere snelle internet verbindingen
  • Klimaatbeheersing voor optimale prestatie
  • Uitwijk naar een tweede datacenter
  • Noodstroomvoorziening
  • Altijd toegang geautoriseerde gebruikers
  • 24/7 monitoring van de beschikbaarheid.

Maakt u zich geen zorgen meer over kosten voor onderhoud en beheer van uw ICT werkplekken, dit is volledig opgenomen in de aangeboden oplossing. BrickX, Microsoft Office, E-mail, uw overige bedrijfsapplicaties en al uw (gedeelde) opslag worden op maat voor u ingericht door onze partners.

Wilt u geen volledige werkplek maar alleen een online applicatie? Kijk naar naar op de BrickX Cloud pagina.

Stuur mij meer informatie over BrickX Private Cloud