Point of Sale kassasysteem

Wat is POS?

POS staat voor Point of Sale systeem. POS is een afkorting van de term ‘point-of-sale’. Deze term wordt in de wereld van kassa en winkelautomatisering gebruikt als benaming voor de meest geavanceerde kassasystemen (computerkassa’s). Een POS systeem is een computergestuurde kassa, voorzien van een uitgebreid pakket aan functies en randapparatuur. Een moderne computer vormt de hardware van het point-of-sale kassasysteem. Het kassa programma bestaat vaak uit branchespecifieke software, gericht op het automatiseren van diverse interne bedrijfsprocessen. Tot de randapparatuur behoren onder andere een touchscreen monitor, een barcodescanner, een geldlade, een kassabonprinter, een klantendisplay en een vaste betaalautomaat of mobiele pinautomaat.

Wat kan BrickX voor mij betekenen?

BrickX Software biedt u een complete oplossing met het Point of Sale kassasysteem. Met deze oplossing beschikt u over een back-office en een complete winkelautomatiseringsoplossing. In de back-office wordt alle data opgeslagen en bijgehouden. Aan het POS systeem kunnen diverse andere devices gekoppeld worden, zoals kassalades, bonprinters, (touch)schermen, barcodescanners, toetsenborden en pin-automaten. Op deze manier kunt u een complete kassaconfiguratie samenstellen, die volledig is afgestemd op uw eisen en wensen. Zelfs de kassa interface kunt u naar wens inrichten, wij werken graag met u samen om een POS systeem te ontwerpen die volledig voldoet aan uw wensen voor uw specifieke business.

 • Volledig te integreren met uw ERP pakket

  BrickX POS is volledig geïntegreerd in ERP, waardoor u alle belangrijke gegevens zoals (multifiliale) voorraad in uw kassa kunt terugvinden.

 • Koppelbaar met uw bestaande pin apparatuur

  Uw pinapparatuur kan eenvoudig worden gekoppeld aan BrickX POS, zodat de kassahandeling direct voltooid is na een succesvolle pin transacties.

 • Flexibele kassa bon lay-out

  U kunt met de lay-out editor eenvoudig uw ideale kassabon samenstellen.

 • Webshop integratie

  Alle voorraadmutaties, zowel kassaverkopen als onlineverkopen, worden direct verwerkt in de voorraadinformatie.

BrickX heeft verschillende standaardoplossingen voor ieder soort bedrijf en branche. Deze oplossingen zijn volledig naar eigen wens in te richten. U heeft dus altijd software die bij uw bedrijf past, met de garantie dat onze software met u mee kan groeien. U kunt altijd aan de slag met het BrickX systeem, of u nu kiest voor het volledige software pakket, of enkele modules die gekoppeld moeten worden aan uw bestaande systeem.

Stuur mij meer informatie over BrickX POS