Danielle Hesselman:

Webshop Hippest-Fashion heeft leuke en kleurrijke labels als King Louie en Blutsgeschwister, maar ook  Le Pep en  Tante Betsy. Ook van het nieuwe merk 4Funky Flavours word je enorm vrolijk. Daarnaast heeft het Belgische Froy&Dind ook een plekje in ons hart veroverd en zal Who’s that Girl een welkome aanvulling zijn. Hou je van iets rustiger? Kijk dan eens bij Nümph. Een vrouwelijk Deens merk, of bij Zilch, klassiek Nederlands. Hippest-Fashion is de webshop voor de zelfstandige vrouw die van opvallende kleuren en prints houdt.

BrickX heeft de verwerking van onze webshop en belangrijkste verkoopkanaal enorm vereenvoudigd. Door de volledige integratie kunnen we het gehele artikelbestand in het product informatie management systeem bijhouden. Alle wijzigingen worden volledig automatisch doorgevoerd in de webwinkel. Omdat wij kleding verkopen is de ondersteuning voor maattabellen enorm belangrijk. Door de opbouw van BrickX was dit geen probleem, en zijn de verschillende geen losse producten meer, maar verkopen we 1 product in verschillende maten. Het product bestand is hiermee enorm verkleind en veel overzichtelijker.

Alle webshop orders worden volledig automatisch geïmporteerd in BrickX, waar wij deze afhandelen. De voorraad wordt direct geupdate dus, waardoor zowel wij, als onze klanten precies weten wat er op voorraad is.